به گزارش مرکز خبر حوزه، حجت الاسلام والمسلمین حمیدرضا ارباب سلیمانی، دبیر ستاد عالی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور، امروز در مراسم افتتاحیه جشنواره فرهنگی و هنری "کوثر پرفروغ" که در سالن اجتماعات مجتمع شهید آوینی قم برگزار شد، با اشاره به هجرتهای تاثیرگذار در اسلام، ابراز داشت: هجرت پیامبر اعظم(ص) از مکه به مدینه، هجرت امام حسین(ع) از مدینه به مکه و صحرای کربلا و هجرت امام رضا(ع) از مدینه به توس در تاریخ سرنوشت ساز شد.
وی افزود: بعد از هجرت امام رضا(ع) به ایران برادر ایشان وارد ایران شدند و در منطقه فارس به شهادت رسیدند و بعد از مدتی حضرت معصومه(س) که در ساوه متوقف شدند، درخواست کردند که به قم منتقل شوند؛ چرا که قم از دیرزمان به عنوان عش اهل بیت(ع) معرفی شدهاند.
حجت الاسلام والمسلمین ارباب سلیمانی، با اشاره به تحولات و آثار ماندگار هجرت حضرت معصومه(س) به قم، تصریح کرد: شکل گیری انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی(ره) مهم ترین تحولات هجرت حضرت به قم است، شخصیتهای بزرگی توانستند با استفاده از مکتب قرآن و اهل بیت(ع) در این خطه نورانی پیام اسلام را به جهانیان منتقل کنند.
دبیر ستاد عالی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور ادامه داد: امروز موج بیداری جهان را دربرگرفته است و هر روز در هر منطقه ای که مسلمانی زندگی میکند، آرزوی او این است که این بیداری جایگاه خود را تعریف کند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه زن در طول تاریخ موجود مظلومی بوده است، ابراز داشت: اگر نگاهی گذرا به عصر جاهلیت عرب داشته باشیم، میبینیم زن به عنوان یک انسان به حساب نمی آمد و در گفتگوها و آمار و ارقام به زن اعتنایی نمی شد و زن را ننگ وعار خود میدانستند.
حجت الاسلام والمسلمین ارباب سلیمانی، افزود: پیامبر اسلام(ص) در چنین شرایطی از مقام زن سخن میگوید بگونه ای که میفرماید: بهترین شما کسی است که نسبت به خانواده خود بهتر عمل کند.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، با بیان اینکه اسلام به زن شخصیت داد و در جامعه مطرح کرد، گفت: خداوند در سوره کوثر میفرماید در برابر این کوثری که به تو دادیم هم نماز بپادار و هم در راه خدا قربانی کن، این نگاه قرآن عظمت زن را ترسیم میکند که پیامبر خدا برای چنین نعمتی باید نماز بگذارد و قربانی کند.
وی تاکید کرد: متاسفانه در طول تاریخ دستهایی پیدا و ناپیدا وجود داشته که جایگاه زن را خدشه دار کند، اگردر گذشته شاهد جاهلیت عرب بودیم، امروز شاهد جاهلیت دوران غرب هستیم، در غرب زن را به عنوان یک جسم نگاه میکنند و ارزش و اعتبار زن از بین رفته است.
دبیر ستاد عالی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور، تصریح کرد: کسانی که مدعیان حقوق بشر هستند بدترین ظلم را به ساحت زن کردند و این ظلم هنوز هم ادامه دارد، متاسفانه آنچه امروز در غرب مورد هجوم قرار گرفته عفاف و حجاب است که بالاترین ارزش زنان ماست.
وی با اشاره به اینکه شقاوت و سعادت جامعه بشری در گرو زن است، گفت: برداشتن چادر از سر زنان هدف دشمن است، اگر زنان از مدار عفاف و حجاب خارج شوند جامعه به هلاکت میرسد.
حجت الاسلام والمسلمین ارباب سلیمانی با بیان اینکه اگر میخواهیم بفهمیم عفاف و حجاب ما چه ارزشی دارد، باید نقشههای دشمن را ببینیم، اظهار داشت: رسالت ما رسالتی بس سنگین است، رسالت ما امروز حفظ عفاف و حجاب در عرصههای مختلف است و حجاب با حضور در اجتماع منافات ندارد.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: امروز در عرصههای مختلف علمی و تکنولوژی شخصیتهایی از زنان فعال هستند و توانستند قلههای پیشرفت را فتح کنند و حجاب خود را به بهترین وجه حفظ کنند.
وی با تاکید بر ضرورت توجه به کانون خانواده توسط زنان ابراز داشت: با تمام وجود برای این مکان مقدس وقت و زندگی تان را صرف کنید که اگر کانون خانواده استحکام پیدا کرد جامعه ما جامعه مهدوی خواهد بود.
حجت الاسلام والمسلمین ارباب سلیمانی، بر حضور زنان در مسجد تاکید کرد و ابراز داشت: اگر امام فرمودند "مسجد سنگر است"، استراتژی برای تمام طول تاریخ است، تلاش کنید نوجوانان و جوانان را با مساجد گره بزنید؛ گاهی فرزندان را به سایر مراکز میفرستیم، اما خاصیتی که در مسجد وجود دارد در سایر مراکز نیست.
دبیر ستاد عالی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور همچنین با اشاره به توجه امام به مسجد، خاطرنشان کرد: امام اولین حرکتشان را از مسجد سلماسی شروع کردند و وقتی هم به نجف رفتند، در مسجد شیخ انصاری نجف فعالیت کردند، نباید از مساجد غافل باشیم.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خطاب به بانوان حاضر در همایش گفت: تلاش کنید در دیدارهای چهره به چهره با بانوان جوان، شبهات شان را دریافت کنید و پاسخ دهید.
وی در ادامه حضور در انتخابات را یکی دیگر از رسالتهای بانوان دانست و گفت: انتخابات سرنوشت ساز است، دست کم نگیریم هم خودمان حضور شاداب داشته باشیم و هم دیگران را تشویق کنیم.
حجت الاسلام والمسلمین ارباب سلیمانی در پایان با اشاره به اینکه تعداد کانونهای فرهنگی هنری در حال توسعه است، ابراز داشت: در سال 85 تعداد دو هزار کانون فعال بودند اما امروز به 13 هزار کانون نزدیک شدیم که جا دارد به کیفیت کار هم توجه کنیم و حضور خواهران در کانونهای فرهنگی هنری یکی از ضروریات است.